Welkom bij Sushi Sense

Welkom op onze website. Kijk eens rustig rond en ontdek meer over Sense Sushi & Tea bar. Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je nog vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op. We horen graag van onze bezoekers en staan klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt natuurlijk ook altijd even binnen lopen om kennis te maken met Sushi Sense.

MEER nieuws

Valentijnsdag 2023

Maak Valentijnsdag dit jaar extra romantisch met de Valentijns sushi set van SENSE. Deze unieke sushi set, rijkelijk gevuld met 16 stuks soft shell uramaki,

Lees verder

Ontdek Sushi Sense

VAKANTIESLUITING

Hey sushi- en bubble tea liefhebbers!

Het is tijd voor ons om even de sushirollen neer te leggen en de bubble tea rietjes op te bergen, want we gaan met vakantie! Na een zomer vol drukte en hard werk, is het hoog tijd voor ons team om even op adem te komen.

Van 18 september tot en met 9 oktober zijn we gesloten voor een welverdiende break. We gaan even relaxen, nieuwe ideeën bedenken en natuurlijk zelf wat sushi en bubble tea proeven!

Tijdens onze afwezigheid zijn we even niet beschikbaar, maar vanaf 10 oktober staan we weer klaar om jullie te verwennen met de lekkerste sushi en bubble tea.

Tot snel,
Team SENSE sushi & tea bar